Barn Guest House

Buckland, Worcestershire

The project brief from our client was to convert a disused, dilapidated barn on their land in Buckland into a self–contained guest house, using the original structure of the barn.

Located within a Conservation Area, near to a listed building and overlooking a graveyard, the site is in a highly sensitive location.

Download the project PDF

3d visual of buckland project

These images show our response to the brief; a contemporary approach to the barn conversion, incorporating large areas of glazing and vertical timber elements mirroring the surrounding woodland.

Our application for Planning Permission and Conservation Area Consent was successful.

architectural plan of buckland project 3d visual of buckland project 3d visual of buckland project 3d visual of buckland project 3d visual of buckland project 3d visual of buckland project