The Spinney

We have just been grant planning permission on The Spinney project. It only took 5 weeks… amazing turn around by the Stratford-on-Avon planners. Thank you for that.

The Spinney project is a quite unassuming bungalow that was converted to two storeys some years ago. The site has a garage and an out of character guest accommodation block in the garden. Our brief was to modernise and rationalise the house and provide more living accommodation on the ground and first floor.

The final design rationalises the approach to the house and provides a living space that fits a modern life style inside. The focal orientation of the house has been changed to take advantage of the southern aspect of the garden and introduces an outside living space with a pool.

Existing rear of the property

Existing rear of the property

Proposed rear of the property

Proposed rear of the property

Existing front of the property

Existing front of the property

Proposed front of the property

Proposed front of the property